Satt med ett antal sidor från Tore S Börjesson till boken och återigen måste jag medge att killen är ett geni. Snart har vi klarat av 1/3 av den utlovade volymen och temat för boken går som en röd tråd fortfarande rakt genom texten. Detta blandat med Tores härliga förmåga, att likt Jonas Jonasson i boken Hundraåringen, att associera  till parallella händelser i historien, Rock´n Roll och härlig humor. Nästa steg blir att leta upp min gamla Guldtränare Hober och få ur honom anekdoter från förr. Ska nog inte bli så svårt, den killen har alltid tyckt saker så att omgivningen blivit varse. Vem kommer inte ihåg utbrottet mot domaren efter finalvinsten mot Björklöven 1982 i Scandinavium i Göteborg. Och då var det inget mot det som slank ur honom i omklädningsrummet på Hovet nästan dagligen. Men killen var en av dom bästa, om man kunde ta honom på rätt sätt, vilket var ditt eget val!