Boken blir längre och längre. Tore S Börjeson och jag gnuggar vidare bland kapitlen och försöker få storyn att rulla vidare. Pratade med vår käre förläggare igår kväll efter att han hade läst igenom det vi skickat ner till honom i Västerås. Han var otroligt nöjd hittills. För att citera honom exakt ” Det här kommer att bli den bästa hockeyprofilsbok hittills i Sverige”. Den känns skönt med bra feedback, speciellt när man är inne på ett område som är helt nytt och ovant. Det känns bra att jag fick med mig Tore på det här projektet. Farsta kille som han är. Ni som inte läst hans senaste bok, Dregens biografi, tycker jag ska göra det. Utnämnd av flera skribenter till årets rockskildring 2014.

Nästa vecka kommer vi att intervjua två stjärnor inom sina områden som får berätta om sina vägar till toppen. Helt skilda områden men med samma fenomen som drivit dom till stordåd. I botten ligger vilja, nyfikenhet, glädje och självklart naturliga förutsättningar. Vilka det är skriver jag om senare när intervjuerna är gjorda.