Idag hade jag och Tore S Börjeson intervju med en av Sveriges bästa hockeyspelare genom tiderna, enligt mig Den störste, Börje Salming. Killen från Kiruna som blev King i Toronto. Alla kommer väl ihåg bemötandet han fick i Canada Cup 1976! Standing Ovation i 10 minuter i Canada! Att ha är en urtrevlig kille visste jag redan eftersom vi spelat ihop, men nu kommer även andra att få möta honom på ett mer personligt plan. Hur var det i Kiruna? Vad drev honom ut på världens arenor? Mycket frågor och mycket bra och roliga svar som läggs in i boken framöver.

Efter en del intervjuer med olika människor som kommit långt i sina karriärer är det en del saker som börjar utkristallisera sig och som verkar vara genomgående i deras liv. Tänker inte avslöja dom här och nu! 🙂 Det kommer senare. Men så mycket kan jag säga att det är saker som är egentligen ganska givna, eller borde vara det. Saker som tyvärr börjar minska i värde, men som säkert kommer att få en pånyttfödelse för framöver.

Ps. Måste bara tillägga att Börje var min förebild/idol när jag var yngre. Nu är han Kingen!