Hade förmånen att ha en lång intervju med en av Sveriges bästa inspiratörer, Olof Röhlander igår, upphopp.se, till kommande boken. Samtalet rörde bl.a. vid ämnet vägval i livet. Du har bestämt dig för att satsa på en väg framåt mot ett mål som du satt upp, men under resans gång inser du att målet är, eller kommer att bli något helt annat. Tror att det är ganska vanligt, speciellt när du är yngre, men det förekommer självklart senare också, allt förändras lyckligtvis  hela tiden. Hur ofta visar det sig inte att sådant som du tyckte var ett misslyckande , eller i fel riktning, helt plötsligt är den erfarenhet som du behöver mest av allt just nu.Själv ville jag bara spela hockey på den tiden det begav sig, och många saker som hände kunde jag då se som ett misslyckande, men som jag i dag har otrolig nytta av. Så vad som än händer, ta det till dig och uppskatta att det hände. Alltid har du, förhoppningsvis, lärt dig något, och att du vet aldrig när du kan komma att behöva just den erfarenheten. Det är inte helt lätt att ta till sig när du står mitt i stormen, men ett bra redskap att ha i din verktygslåda.

Hur många av oss gör det idag som vi drömde om som yngre, inte så många tror jag. Därför kan det vara en bra sak att ta till sig allt som sker, i morgon kan det vara precis det du behöver för att nå ett nytt mål som du satt upp.

Som en vis man sa en gång i tiden ” Att misslyckas är ett nödvändigt ont! Alla misslyckas!”