Sitter för tillfället i ett kallt Boston. Det är kallare här än i Kiruna såg jag precis på telefonen, – 6. Alltid lika kul att vara tillbaka i stan som var min hemmaplan under ett par år. Ska försöka få till ett möte med min gamla Genaral Manager Harry Sinden, tänkte han skulle ha ett par rader i boken. Nuförtiden bor han i Florida , men är uppe med jämna mellanrum. Om inte får vi lösa det senare. Åkte hit med en grupp från O´Learys med Jonas Reinholdsson i täten för att se på hockey och basket. Två matcher av varje, Bruins möter Washington, med Bäckström, i morgon, sen bär det av till New York och Rangers mot Boston på söndag.

Basketen är väl inte lika kul att se, men ändå, intressant att se proffs utföra sitt jobb. Här är det en show som publiken köper, och det tolereras inte uppifrån att det görs ett dålig uppträdande, inte någon kväll i veckan. Vet sen min tid här att Inställningen är A och O. Dragningarna kanske inte funkar varje kväll, men alla jobbar så skjortan är blöt. Speciellt här i Boston, alla älskar en som spelar med hjärtat och offrar sig för laget. Har aldrig förstått mig på spelare som hittar ursäkter att inte ge allt som finns just den kvällen. Det här har jag märkt är ett fenomen som finns lite överallt, såg det på även kontor på den tiden. Kanske har att göra med hur mycket man älskar det man gör, och hur professionell läggning man har. Själv kommer jag alltid att uppskatta en som offrar sig och t.ex. täcker ett skott när det är 1 minut kvar, oavsett om man leder med 6-0! Oavsett hur många poäng han gjort den matchen.