Satt med en gammal bekant och pratade om inställningen till idrottare jämfört med personer som lägger ner sin själ i jobbet, och vad är skillnaden egentligen? I alla år så har vi beundrat idrottare som tränar hårt med sina lag, för att sedan träna ännu mer fast dom gör det själv, och av egen vilja och drivkraft. Mycket av det belyser jag i min kommande bok, nödvändigheten till eget ansvar för extra träning.  Men när det kommer till någon som lägger ner både ordinarie arbetstid plus en massa övertid till att förkovra sig och arbeta sig upp på karriärsstegen, så ser vi det oftast helt annorlunda. Vet inte så många som har uttryckt sin beundran till någon som arbetat som en gallärsslav för att göra karriär. Så någonstans där lägger vi ofta in en värdering, kanske baserad på att vi är uppväxta i Jantes hemland. Själv fick jag mig en tankeställare som jag kommer att bära med mig framöver. Nästa gång jag träffar någon som kör hårt på sitt jobb så blir det en High Five och klapp på axeln.