Ännu ett kapitel i boken är klart. Den här gången är det med gästspel av Kingen själv, Börje Salming! Hade turen att spela ihop med honom två säsonger i AIK när han kom tillbaka till Sverige efter 17 år i NHL. Här berättar han storys från sin karriär och uppväxt i Kiruna med brorsan Stigge. Hans drivkraft och kärlek till en sport som blev en stor del av hans liv, blandat med åsikter om spelare och hur det är i sporten idag. Här kommer ett lite smakprov från kapitlet:

”Det höll inte att gå ut och lattja sig i genom träningarna – eller träningsmatcherna. Jag hade också inställningen i mig naturligt från Kiruna. Hela min spelstil kom per automatik. Jag tänkte aldrig ut nånting. Jag täckte inte skott på grund av en föregående analys, det var bara nåt jag gjorde, eftersom situationen såg ut sån på isen och det föll sig naturligt att täcka skott. Ska jag gissa kommer det från landhockeyn. Som grabb fick jag inte spela i hallen varje dag. Då var det först match på uterinken med naturis och där släckte de ljuset vid, vad vet jag, men runt sjutiden eller nåt, och då drog man i gång landhockeyn och där var man ju målvakt, back och forward samtidigt. Vi lirade inte med puck, utan en stenhård, frusen tennisboll – och ett skott på låret kändes. Det fostrade en inställning.”

Den röda tråden i boken håller i sig! ” Du skapar din egen framgång, du och ingen annan!” Sen är det självklart människor i din närhet som hjälper dig framåt, men det är alltid du som väljer väg!