Träffade medskrivare Tore S Börjesson på hans stamcafè och gick igenom senaste kapitlet, vilket är nr.4, och som vanligt är det grymt bra! Killen är ett geni som författare. Inte så konstigt att hans förra bok ” DREGEN” säljer som otroligt bra, berättarstilen är unik och fängslande. Att han sen är från Farsta gör inte saken sämre. Att det blev Tore som medskrivare var nog förutbestämt, en rad händelser, var och en utan sammankoppling, skedde och ingen är mer tacksam än jag. Kapitel 5 är redan på G, där dyker Börje Salming upp med saker som jag inte har läst om honom förut i media. Kan nog bero på att temat i boken inte följer mainstream när det gäller idrottsbiografier.

För er som inte vet så skrev jag ett avtal med AIK hockey, där en del av försäljningen av boken går till hockeyn. Känns som att alla bäckar små behövs i dagsläget för att rädda skutan från att sjunka. Så nu återstår att sälja in förbeställningar  på boken till företag som känner för att hjälpa till. Inte nog med att man får ett visst antal böcker, firmans namn och logga hamnar även inne i boken.  Release datum är bokmässan i september, men det blir happenings innan, återkommer med det. 🙂