Nyss hemkommen från The Big Apple till lite varmare väder. Hade oturen att hamna i det kallaste väder stan haft sedan 1873, så det var tur att mössan och vantar halkade med i packningen. Trotsade vädret och gick runt i stan ändå, det fanns som tur var Starbucks med 500 meters mellanrum där det gick att värma sig. Men trots detta så måste jag säga att den staden växer för varje gång jag är där. När man lär sig var dom bästa stråken går och var det finns bra ställen att äta på. Saker att se och uppleva verkar det finnas i mängder. Men det bästa är nog att bara strosa omkring och uppleva det som dyker upp, just där och då. Med samma befolkningsmängd som vi har i hela landet så är det en garanti för att det dyker upp saker. Sista dagen blev det först ett studiebesök på Brooklyn Brewery, för att senare åka iväg till basketlaget Brooklyn Nets nya arena Barclays Center, där vi fick tillgång till deras loge. Jösses vilken byggnad, allt gjort med en tanke på att publiken ska trivas, och show hela tiden. Till skillnad från här hemma får man ett paket fullt av nöje, inte bara en biljett till en match. Ett tips till dom som sköter det här hemma är att åka på en studieresa och lära från proffsen, inte bara vädja till publiken att återkomma, utan skruva upp nivån så kommer den betalande publiken tillbaka. Själv skulle jag gärna återkomma till Barclays Center, speciellt om två år när dom flyttar New York Islanders hockeylag dit.