Såg på Paralympics och kan inte annat än att beundra alla dessa idrottare som trots att dom har vissa odds emot sig kan prestera så otroligt bra på sina olika arenor. Stämningen verkar inte bara vara hög bland deltagarna, utan även hela journalistkåren verkar vara på en helt annan nivå än under det vanliga OS. Kan väl vara så att precis den typen av stämning var den som existerade när OS drog igång i begynnelsen. Långt innan det började handla om pengar. Vi får hoppas att Paralympics inte tar den vägen framöver, fast det kanske är oundvikligt. På bilden ser ni en annan som hamnade så högt upp på toppen att han blev staty i sin idrottsliga hemstad, Boston. Bobby Orr var en av dom atleter i historien som förändrat sin gren, han tog backspelet till nya nivåer. Helt plötsligt var det ok att en back var framme och avslutade anfallet. Det finns några till inom idrotten som varit med och förändrat sin gren, och en är faktiskt svensk! Backhopparen Boklöv, som förändrade sin gren totalt, trots allt motstånd från omvärlden körde han vidare i sitt spår, och fick V-stilen att bli allenarådande. Starkt psyke på den killen, synd bara att han inte fick skörda framgångar.