Snart dags för hemfärd från ett förhållandevis kallt Spanien, men som alltid när jag reser hit ner så blir vädret bra när det är dags att åka hem. Varit samma sak senaste 4 gångerna. Det är nåt med mig och det här landet. Hann med ett par golfrundor, lite kulturutflykter och testade dom lokala vinerna. Så det kan sammanfattas med att resan var helt ok. Hann med att skriva förordet till boken, blev riktigt bra. Börjar dra dra ihop sig nu, sista maj ska allt vara inne hos förläggaren.Har kapitlet om mina tränare genom åren kvar, en del får välförtjänt ris, några få får ros. Ska boka möte med en av dom i mitten av April när jag kommer hem. Leif Boork, trots att han är fd. Djurgårdstränare. 🙂 Han har gjort en del annat också, plus att han har åsikter om det mesta och framför allt, står för dom. Blir intressant! (han har även tränat medskrivar Tore en gång i tiden)
Hemma är det fortfarande lite kyligt såg jag så nästa vecka blir det att hacka på tangenterna.