Nu är vi inne i slutskedet av bokskrivandet. Ett, max två kapitel till som avrundning av hela historien. Alla intervjuer på deltagare är klara, Börje Salming, P Gradin, Roger ”Chefen” Andersson, Leffe Boork, Danne Hober och Ankan. Grymt mycket bra saker som kommit fram, inte bara om mig utan om hockeyn i största allmänhet, och vad som fattas för att den återigen ska bli sporten nummer 1 i Stockholm. Plus anekdoter från deras egna hockeyupplevelser genom åren.
Bjuder här på ett lite smakprov!

” Jag menar att det alltid är bättre att ge allt och misslyckas, än att inte försöka. Till och med misslyckandet kan ha sin tillfredsställelse, sin, faktiskt, lycka. Villkoret är att man gjort allt som stått i ens makt, då slipper man frågan som ingen ska behöva åldras med: Tänk om…
Det är alltid bättre att förlora matchen än att inte delta i den. En skön förlorare är också en vinnare. Det kan finnas en frid i nederlaget om, säger om, man vet med sig att man gett allt. Mer kan ingen göra och då vet man. Vissheten kan skänka ro. Men att inte ha försökt, att inte ha tagit chansen och prövat sina vingar, att sväva i ovisshet om huruvida det hade kunnat gå… Värdelöst. Och en sak är säker till 100: du kan aldrig vinna om du inte deltar. Det finns ett oändligt antal bortslarvade begåvningar.”

Som jag tidigare nämnt så ligger den klar på disken i mitten av September. Och att en stor del av intäkterna går till AIK hockey har väl redan gått fram hoppas jag. Alla inkomster dit verkar behövas mer än någonsin om nu tidningarna har rätt om undvikande av konkurs och inlånade pengar från VD`n. Ni som har firma kan boka redan idag och få in firmaloggan i boken som bevis på ert stöd till AIK hockey.