Som jag sa i förra inlägget så är det ett flertal företag som nu visat Gnagarhjärta och förbeställt boken. Här kommer ännu ett. Dom har varit med i olika skepnader sen 80-talet. Måste vara en av dom trognaste klubben har. Och jag hoppas verkligen att alla dom trogna sponsorerna tas väl omhand när dom kommer och tittar på matcherna. Vet hur det var förr när det knappt bjöds på en kopp kaffe i paus.
Kändes under samtalet med nya vd´n Thomas Johansson i veckan att det kommer att blåsa nya friska vindar i korridorerna framöver.Rätt folk på rätt ställe. Får verkligen hoppas på det. Klubben har mest medlemmar av alla klubbar i landet men dom flesta är passiva och ännu färre går på Hovet under säsong. Tycker att oavsett om det vinns eller förloras så visar man sitt engagemang genom att komma dit. Nu spelas det matcher i parti och minut, så alla är omöjligt att gå på, men det kan bli avsevärt mycket bättre än det varit senaste 10 åren. Sen att BA blev bortschasade förr var ett stort misstag, men långsinta är det sista vi ska vara här i livet, så förhoppningsvis kan dom lockas tillbaka till deras läktare på Hovet så sången och stämningen kommer tillbaka. Då finns det inget bättre ställe att vara på.