Riktigt kul nu när det drar ihop sig till slutfasen i bokprojektet. Nu gäller det att hitta bolagen som visar Gnagarhjärta och är med och beställer böcker och som tack får in sina loggor i boken. Har fått in ett antal företag nu, O`Learys är en av dom. Kommer att presentera dom andra framöver. Kul att O`Learys kom med till slut för dom har Boston Bruins anknytning, likväl som ett stort idrottsintresse. Inte för intet att dom kallas ”The number 1 sportsrestaurant”. Pratade med nya vd`n på AIK hockey, Thomas Johansson, idag. Han hade såklart inte blivit informerad om mitt projekt av dom på kansliet som borde ha gjort det, men nu vet han! Han tyckte det var en lysande ide´och skulle hjälpa till så mycket han kunde. Äntligen någon som tar tag i bitarna! Imorgon ska det jagas nya bolag som vill stödja Gnaget!