Har skrivit den sista biten och skickat vidare till Guru-Tore för koll och se om det passar in. Fick även in ett nytt företag med Gnagarhjärta, eller om det var ett Thelin-hjärta? Tror faktiskt att dom är Brynäsare, men ett stort tack för det Pilote husbilar! Jobbet med omslaget har löst sig, hade en bra session med fotograf uppe på Söders höjder. Gick åt mycket smink och ett flertal filter! :-). Inspirationen stod Neil Young för, som så många gånger förut genom åren. Nu ska hela klabbet in till redaktören efter helgen, när Tore skrivit klart sin sista del, den när Leffe Boork luftar sina åsikter om både det ena och det andra. Vet att många retar upp sig på honom, men själv tycker jag att han är grymt intressant att prata med. Han om någon tränare har provat att vara utanför boxen, hur många kommer inte ihåg när han införde ormdiet i Djurgården i början på 80-talet!