Klart..

Har skrivit den sista biten och skickat vidare till Guru-Tore för koll och se om det passar in. Fick även in ett nytt företag med Gnagarhjärta, eller om det var ett Thelin-hjärta? Tror faktiskt att dom är Brynäsare, men ett stort tack för det Pilote husbilar! Jobbet med omslaget har löst sig, hade en bra session med fotograf uppe på Söders höjder. Gick åt mycket smink och ett flertal filter! :-). Inspirationen stod Neil Young för, som så många gånger förut genom åren. Nu ska hela klabbet in till redaktören efter helgen, när Tore skrivit klart sin sista del, den när Leffe Boork luftar sina åsikter om både det ena och det andra. Vet att många retar upp sig på honom, men själv tycker jag att han är grymt intressant att prata med. Han om någon tränare har provat att vara utanför boxen, hur många kommer inte ihåg när han införde ormdiet i Djurgården i början på 80-talet!

2014-05-29T13:57:56+00:00By |Aktuellt, Bokprojekt, Inspiration|3 Comments

3 Comments

 1. Torgny Ekman 20 maj, 2014 at 07:30 - Reply

  Hej Mats
  Mycket intressant väntan på din bok.Har försökt att få lite kontakt med dig på Facebook men misslyckats.Ja gär mycket intresserad av den mentala biten hos spelare Hur man kan utveckla det till AIK s bästa.Jag håller själv på att skriva en bok om mitt brokiga liv.I dag nykter alkoholist sedan 24 år. Har utbildat mig till Alkohol och drogterapeut sorgebearbetare diplomerad coach snart certifierad.Varför beskriver jag det .Jo ifrån takkronorna på operakällaren ned till parkbänken utslagen efter skilsmässa och resa sig igen.Det jämför jag med en idrottsprestation Och den är jag stolt över.Därför tycker jag det är spännande att se din bok framöver.Jag tror också med min kunskapå att jag kan hjälpa indivíduellt AIK spelare att prata i samtal i olika former.Jag har framfört detta till Daniel Rudslätt.Men jag fick ingen positiv respons av dåvarande tränare men postiivt ifrån Daniel Jag tänker aldrig gå in att lägga mig den mentala biten som du kan bättre än jag Att hjälpa spelar till individuella samtal.Att hjälpa till med mitt AIK hjärta Att hjälpa på olika sätt.Där tror jag att varje AIK hjärta kan tillföra sin del Att AIK kan ta till vara allas kunskap.TRÅKIGT ATT DU INTE VANN ROBINSSON DU VAR JU BÄST MEN SA DIN MENING.INTE GLASSADE MED MYCKET BRA MED VÄNLIG HÄLSNING IFRÅN Torgny Ekman

  • Mats Thelin 22 maj, 2014 at 07:40 - Reply

   Hej! Prova mitt konto på FB där jag heter Mats ”Mördarn” Thelin. Borde funka tycker jag!
   Låter bra att du kämpat dig igenom alla svårigheter, borde bli en bra coach för många yngre!
   När det gäller AIK så ska du inte räkna med att få svar, fler än jag har erbjudit sig att hjälpa till utan att få svar. Synd tycket jag. Men dom väljer sina egna vägar.
   Ha det bra Torgny! Kämpa på!

   • Torgny Ekman 22 maj, 2014 at 15:51 - Reply

    Hej Tack för ditt svar Jag var helt övertygad om att du hjälpte till med coachning Du som kan och är proffs på den biten.Det borde dom haft och ha mycket glädje av Jag frågade Roger Melin.han sa att vissa grabbar hade en egen samtalpartner.och det var frivilligt.Roger var aldrig involverad i det Sedan var det ett par som Anders Gozzi kände som hade sitt.Agneta Sjödin pratade jag med hon är förespråkare för mental träning.Men hon sa det var inte läge för det då.Sedan föreslog jag några kurser i ledarsakpsutveckling på coach companion.där jag är medarbetare volontär.Men jag går in på facebook och söker din kontakt Vore intressant att utveckla och prata för just det ämnen du håller på med har alltid intresserat mig.Vi hörs och ses med vänlig hälsning ifrån Torgny

Leave A Comment

%d bloggare gillar detta: