Nu är det gjort. Sista kapitlet avslutades av Tore S Börjesson på Östgötakällaren på Söder i Sthlm igår kväll. Nu återstår bara textvätt och ev korrigeringar innan hela klabbet far iväg till förlagsPO i Västerås. Kan säga så här…Det var en jäkla tur att jag fick tag på Tore i höstas, han har varit magisk med tangenterna och fått ihop en idrottsbok i en unik förpackning. Finns inte nåt liknande, det enda som går i samma anda är Dregens biografi som kom ut förra året, och anledningen är att Tore gjort den också. Nu återstår redaktörens jobb under sommaren, sen blir det release på bokmässan i Göteborg 25 september. Det får väl bli ett releaseparty i Stockholm efter det, med hela Guldgänget från 80-talet och BA.

Nån vis man sa att en man ska skaffa barn, skriva en bok och plantera ett träd! Nu har jag bara trädet kvar, känns inte så betungande, kan bli en ek. Dom är stabila.