Dom flesta projekt som startas blir någon gång klara. Så även mitt och Tores bokprojekt. Alla kapitel är inskickade till förlaget för vidare transport till redaktören Gunnar, därefter återstår bara korr.läsning och tryck. Läste igenom alla kapitel under dagen och måste säga att det blev grymt lyckat. Nu är jag givetvis inte helt neutral i frågan, men oftast är man ju hårdare i bedömningen av sig själv och det man presterat. Har haft en mindre panel som fått ta del av resultatet och alla är förvånade hur bra det blivit. En stor eloge till Tore S Börjesson som fick ihop allt.

Det som ofta händer när längre projekt till slut blir klara är att en viss tomhet infinner sig. I vissa fall, som efter OS i Lillehammer, är det inte ovanligt med att folk blir deprimerade. Allt dom gjort under lång tid tar abrupt slut, från den ena dagen till den andra, och sen återstår ingenting. Det svåra då är att njuta av att det blir tyst och lugnt, förmodligen behövs det en tids vila, både fysiskt och psykiskt.

Jag själv ska passa på att njuta ett par dagar, även fast jag tycket att det är trist att det är över. Har varit en härligt resa tillbaka i tiden, inte helt lätt att komma ihåg saker som hände för 30 år sen. Stort tack till dom som ställde upp och var med, Börje Salming, Peter Gradin, Dan Hober, Ankan Parmström, Leffe Boork och Roger Andersson, och berättade sina upplevelser.

Nu återstår att sälja boken, som alla vet vid det här laget så går en stor del av intäkterna till AIK hockey. Företag har fortfarande chansen att beställa och få in sin logga i boken. Privatpersoner kan troligtvis börja beställa i slutet av  nästa vecka, kommer att finnas en länk till Idrottsförlaget på min hemsida.