Nu när boken är klar och inlämnad till förlaget så dyker det upp nya saker på horisonten.  En förutsättning att du ska upptäcka tillfällen som dyker upp är att sinnet är öppet och att handbromsen inte är åtdragen. Fick erbjudande för ett tag sen att resa iväg och upptäcka en ny kontinent som jag inte besökt speciellt ofta, var i Sydafrika  en gång för 10 år sen, nämligen Afrika. Åker till Drogba´s hemland och kommer att spendera tid där, förhoppningsvis ända fram till bokmässan i september. Med den ledtråden så borde ni komma på vad landet heter!

Ny omgivning, nya förutsättningar och nytt språk (franska). Vilken härlig utmaning, ett helt nytt blankt papper i livet. I lägen som det här är det lätt att reagera som en rotad Svensk och tycka att hela upplägget är osäkert, farligt m.m. Men ni som känner mig vet att just det här är det som driver vardagen framåt. Frågan man kan ställa sig är ” Hur snett kan det gå?” och vad jag vet så kommer Sverige ligga kvar på samma ställe, så hem går alltid att ta sig, förhoppningsvis med en hel del nya erfarenheter.

Franska språket

För er som inte sett det ännu så kan boken beställas här! ”Mördarn The Book”