Inte nog att hon är en av Sveriges vackraste kvinnor, hon är även AIK:are. Hon är en av dom som stöttat laget från läktaren under alla år, både i vått och torrt. Var t.om. och tittade på bortamatcherna när vi låg i ettan för några år sedan och spelade i Stockholmsserien. Så det finns ett gediget Gnagarhjärta innanför blusen. Brukar stöta ihop med henne på Hovet med jämna mellanrum, alltid glad och positiv. även om spelet på isen knakar ibland.

Därför är det extra roligt när jag hade kontakt med henne i går, på en lång lina från Elfenbenskusten där jag befinner mig, och hon direkt förbeställde ett exemplar av min kommande bok. Det känns extra roligt när man vet att hon även är en rutinerad författare med ett antal böcker bakom sig. Som hon själv sa, det är ett perfekt sätt att stödja laget, inte bara slänga pengar in på ett konto, utan man får en bra bok (hon är en riktig människokännare:-) ) på samma gång. Vi får hoppas att det är fler än hon som tänker samma sak framöver nu när det äntligen har blivit klart med en tränarstab och om det är något som klubben behöver så är det pengar framöver.Om jag tittar i min kristallkula så räcker det med att ligga skapligt till fram till jul för att sedan ta in spetskompetens sista halvan av serien och kvalet. Jämförde dom trupper som finns i dagsläget och AIK´s trupp ligger där nånstans runt plats 8. Det är bara att titta på dom två senaste säsongerna, Örebro för två år sedan och Djurgården fjol, båda urusla fram till jul och sen avgörs allt dom sista veckorna på vårkanten.

Så en en gång stort tack till Agneta för din beställning!

Agneta Sjödin och Mats Thelin

Ps. Det kom in ännu en beställning från en Gnagarselibritet nu på lunchen, men den presenterar jag i morgon! 🙂