Jag lovade i går att berätta vem celebriteten var som har bestämt sig för att hoppa på samma tåg som Agneta Sjödin och Peter Gradin och beställa min bok, och det är ingen annan än Kristin Kaspersen. Ni som inte vet det så brukar hon vara på Hovet och heja på våra hockeykrigare när tillfälle ges. Hade turen att få tävla med henne 1995 på Fångarna på fortet, med Lill-Babs, Göran Skytte och Kim Sulocki. Nu gick det inte så bra för oss, men kul hade vi. Fick ihop runt 4500:- har jag för mig.

Tack för beställningen Kristin! Du är grym! 🙂

Fångarna på fortet

Antalet beställningar ökar för varje dag, det här kan bli nåt liknande som SSK´s supportrar gjort med sin insamling till klubben. Tänk om det skulle vara så att hälften av alla medlemmar i AIK beställer var sitt ex så skrattar nog kassören av glädje. Nu är det så att, som ni alla vet, att den kommer ut i mitten av September så det blir en perfekt julklapp till någon du älskar. Hade en härom veckan som jobbar som avdelningschef på ett av Sveriges största speditionsfirmor som beställde 10 st.för att ge till sina medarbetare. Storchefen hade sagt nej, så då tog han saken i egna händer och beställde privat. Stort och beundransvärt tycker jag.Det finns flera liknande historier redan, en annan gick runt på sitt jobb och tog upp beställningar, för att sedan ringa in ordern. Helt tydligt finns engagemanget ute bland oss.

I morgon kommer flera exempel på legender som redan ringt mig och beställt sitt exemplar. Life is good! 🙂

Beställ här:  Mats Thelin