Ännu en med Gnagarhjärta beställer min bok. Fick kontakt med nya chefen i AIK´s bås igår, och självklart hoppade han på tåget och beställde en bok. Kanske inte så konstigt när han är med i ett kapitel och berättar gamla anekdoter från förr när AIK var bäst i stan. Men framför allt tyckte han att det var självklart att stödja klubben i det här projektet som jag tillsammans med Idrottsförlaget och Tore S Börjesson genomfört. Känner Peter sen långt tillbaka, vi var roomies på många resor bl.a. i Sarajevo 1984 på OS. En man med stort hjärta och bestämda åsikter. Kommer så väl ihåg när jag gjorde comeback början på -89 efter många veckors frånvaro efter avskuren sena i foten, han och hans dåvarande familj såg till att jag fick en kvast blommor innan nedsläpp, som välkommen tillbaka. En riktig lagkamrat. Sprider glädje omkring sig och det kan nog  behövas nästa säsong, som jag tror blir riktigt tuff.

Peter Gradin

Peter Gradin

När det gäller boken så är det extra roligt att berätta att den nu klättrat över 700 st förbeställda redan! Otroligt kul! Har börjat planera ett jippo i Stockholm i mitten av September på O´Learys som nån typ av releaseparty. Där alla ska Gnagare ska komma är det tänkt, BA, GH, Firman boys alla gamla spelare, ja i stort sätt alla! Återkommer om det när allt är spikat.

Det skulle vara en celebritet i dagens blogg som också beställt boken, men den kommer i morgon! Promise!!!

Beställ här!   matsthelin.com