Uppvuxen i AIK’s ungdomsled, och utflykter till Linköping och Frölunda för att till slut hamna på Hovets is igen med Svart tröja. Hade kontakt med Patric häromdagen via sociala medier, där jag är nu i Afrika finns det inte en chans att man ringer, kostar en förmögenhet. Anledningen var att Patric sett att det går att beställa min bok nu via min hemsida, och han ville göra det! Sa att som kapten i laget så fixar jag en utan kostnad till dig! – Kommer inte på fråga, sa han! Betalar fullpris! Vet att pengarna hamnar på rätt ställe!
Sådana svar gillar jag! Inte ofta det kommer nuförtiden från människor med position! Dom flesta vill ha saker gratis, även fast det går till rätt saker! Så jag skrev upp honom på min lista på utskick efter releasen! En release som fortfarande är tänkt att vara den 20:e september, direkt efter A-lagets match mot Timrå på gamla Hovet, på O’Learys. Slutgiltigt besked kommer att komma upp här på bloggen! Målet är självklart att dagens lag och lagen från förr samlas under trevligt förhållanden.

Här finns boken … Mats Thelin