Ja dom behöver all hjälp dom kan få. Jag drar som sagt mitt strå till stacken med min bok som släpps i morgon. Release jippo på O´learys klockan 15.00 fram till 17.00, ( alla är välkomna ), sen finns det tid att åka till Hovet och se A-laget spela mot Timrå klockan 18.30. Kan vara så att det blir första vinsten då. Har bjudit in alla möjliga, bl.a Black Army och Firman, Segui och Bobbo Sörensen lovade att hjälpa till att sprida ordet. Egentligen har O´learys inte öppnat då men schysta som dom är så gör dom en specialare och öppnat upp bardelen tidigare för oss Gnagare.
Efter så kommer vi att stå på Hovet under matchen och sälja boken. För er som inte har kopplat det ännu så går en stor del av intäkterna till hockey sektionen. Kan behövas framöver för att ge laget en rimlig chans att kriga om dom fyra platserna upp i Elitserien till nästa säsong.
Många är dom med Gnagarhjärta som redan förbeställt, bl.a. Agneta Sjödin, Kristin Kaspersen, Mats Ulander, Peter Gradin, Blomdahl m.fl. och det känns ju riktigt bra.
Agneta Sjödin

Kristin Kaspersen

Peter Gradin

Peter Gradin

Patric Blomdahl

För er som inte kan ta er dit i morgon så går det att beställa på min hemsida!
här är länken: Mats Thelin