Nu är det bestämt datum och plats för premiärsläpp på ”The Book” Det blir på O´learys i Gamla stan lördagen den 20/9 innan matchen mot Timrå på Hovet.Det är extra kul att det blir på en O´learys eftersom dom även är sponsorer till boken.Egentligen var det planerat att bli efter matchen, men matchstarten flyttades till 18.30, så då kör vi innan. Inbjudan gäller alla med Gnagarhjärta som känner för att stödja hockeyn och på samma gång få chansen att träffa på lite profiler från förr. Ska försöka få dit så många som möjligt av guldgängen från -82 och -84, plus andra spelare genom åren.
Ni som inte vet om det ännu så är det här ett projekt som jag och Idrottsförlaget arbetat fram, och som skrivarGurun Tore S Börjesson varit med och förverkligat. Ett av syftena var att försöka hjälpa hockeyn att få in pengar i sin satsning tillbaka till Elitserien! (Vägrar skriva shl, låter urfånigt). Så varje såld bok innebär pengar i kassan.Känns bra tycker jag!

DEL AV INBJUDAN som går ut idag!!!

Välkomna att mingla, träffa levande legender, spelare, gnagetprofiler och företrädare för klubben.

Ni erbjuds att inskaffa boken ”Mördarn” förmånligt innan den når handeln. Självklart får du boken signerad. Pris på releasen endast 240 kr (ordinarie priset på boken i handeln är c:a 300 kr). Naturligtvis erhåller AIK Hockey ordinarie royalty trots reducerat specialpris. OBS! I priset ingår en också en biljett som kan växlas mot en öl eller ett glas vin i baren.

För frågor kontakta: P-O Pärpe på 0736-70 74 70 eller Mats Thelin på 0768-86 38 11.

Beställ boken här om du inte kan komma! Mats Thelin