I morgon provar jag att ordna en boksignering tillsammans med AIK-merchendise och AIK-hockey, på Hovet i samband med A-lagets match mot Malmö Red Hawks. Det här blir sista tillfället innan Lucia som det är möjligt, åker ner till West Africa och jobbar en sväng. Kan nämna att det inte finns någon Ebolasmitta dit jag ska ännu, men vid gränsen finns det hur mycket som helst.
Vill rapportera i samma veva att boken säljer jättebra, och det roliga är att det inte bara är AIK:are som köper utan alla möjliga. I går var det t.ex en Rögleit som beställde. Vore fantastiskt kul om det fortsätter, och att vi kan skicka in royaltyn till hockeyn lagom till jul.
För er som inte kan komma i morgon så går det att beställa signerade ex från min hemsida, men eftersom jag åker bort så är risken att dom tar slut.

Ni kan beställ här: Mats Thelin