Nu har det gått två veckor sedan min bok släpptes på bokmässan i GBG och säga vad man vill, men bra har det definitivt gått med försäljningen. Över 1000 ex nåddes snabbt. Sålde t.o.m. ett antal nere i fiendeland, (GBG). Det finns gnagare överallt. Många har skickat in spontana recentioner till mig på mailen, tack för dom! Känns bra att någon läst boken och rekommenderar den till andra, då har jag nått fram.
Två matcher har jag stått på Hovet i souvenirbutiken,som AIK sätter upp inför varje match. Där har det sålts slut på böcker båda gångerna, men nu ska det till saken sägas att antalet böcker som tas med till försäljning är minimalt. Räddade första tillfället själv då jag hade ett antal i bilen som jag gick och hämtade. Andra tillfället fanns det bara 8 böcker, vilka såldes slut. Nu är det så att försäljning bygger på att det säljs, och att det finns saker att sälja. Inkomsterna från bokförsäljningen gynnar AIK-hockey, och då är det förvånade att det inte läggs lite manke till att sälja den.
Så för er som är intresserade att köpa den, lita inte på att den finns på Hovet, utan gå in på min hemsida, alternativt på AIK-shopen och beställ den.
Ryktet har t.o.m nått USA där det kommit några beställningar till mig. Härligt!! 🙂

Nu packar jag trunken igen och drar ner till Afrika igen på jobb. Bor granne med Ebolahärjade länder men det har ännu inte upptäckts något fall där ännu. Sprita händerna och kladda inte i onödan får bli min devis därnere!

beställ boken här! Mats Thelin