För er alla därute som inte vet riktigt vad ni ska köpa i julklapp till era närmaste kommer här ett hett tips. Boken som jag och Tore S Börjesson skrev under första halvan på året och som gjorde entré på Bokmässan i september har mottagits med öppna armar, inte bara av AIK´are utan även av folk som vill läsa någonting inspirerande om hur vi med egna beslut och egen vilja kan forma våra liv. Ett av dom bästa omdömena fick jag av en som jobbar som personlig Coach, som sa att han nu läst den två gånger och alltid rekommenderar den till sina klienter. Sådant känns bra, för då har budskapet nått fram. För er som inte har greppat det ännu så innebär ett köp även att AIK hockey får ett stort bidrag som kan komma väl till pass inför andra halvan av Allsvenska efter nyår, då striden om Elitserieplatserna ska avgöras.Har stått i AIK shopen på en del hemmamatcher under hösten och det har gått iväg massor av böcker, kommer även att stå i morgon under matchen mot Timrå för att sälja iväg ett gäng till inför julen. Första upplagan börja vi se slutet av så förhoppningsvis så säljs det slut nu i julrushen så vi får trycka upp en upplaga till efter nyår.Tänk vad roligt det skulle vara att gå ut på isen innan en match och lämna över en stor check till laget. För er som vill ha ett signerat ex kan skriva till mig på mailen, adressen är mats@matsthelin.com så fixar jag det.

Det går även att beställa här: Mats Thelin