Spenderade en del av dagen på Hovet med Christoffer från AIK´s kansli, med att ta bilder och en bit film som ska användas den 15 februari i samband med min tröjhängning. En filmsnutt var att skjuta fem puckar från blålinjen och mot mål! Satte alla fem! Hände inte ens när jag var aktiv, kan vara en formtopp på väg. Annars tror jag att det blev ganska bra, det var nedsläckt i hallen och vi använde bara en liten fotolampa, och mycket på avstånd, man gör sig bäst då! Hittade till och med en av mina gamla klubbor, en vit Canadian, i mina gömmor, som jag använde. Den klubban ska snart bytas mot en av mina gamla matchtröjor har jag och nuvarande ägare till tröjan kommit överens om. Grymt!

Fortsätter att läsa Gall8as rapportering från skötseln av vår kära förening, nya blad varje dag, nya saker att få hicka av! Vet inte hur vanligt det är med alla dessa bokföringsvarianter i andra föreningar och bolag, men det luktar illa. Har svårt att se att en revisor i Investor skulle godkänna liknande upplägg. Ska bli intressant att se om skuldsedeln går att driva in. Kan bli bra inför fortsättningen då vi, i motsats till andra lag i ekonomisk knipa, inte har en kommun som dopar oss.

På Hovet hängde Djurgårdens flaggor och banér kvar sen deras match, och dom har två st nummer 2 hängandes, Rolle Stolz och Challe Berglund. Hur går det till att pensionera samma nummer två gånger?

Nu är det fredag kväll! Och följande slinker ner som avslutning på veckan! Cheers som Sulo brukar säga!

AIK-Whiskey