Började den här dagen med att plocka upp rapporten som hade lagts ut på Galottas hemsida från ett möte från 21 oktober i fjol. Närvarande var 13 personer från olika delar av AIK, anställda tjänstemän, styrelse och den tillsatta granskningsnämnden. Första tanken som slår en är ”Vad faan är det som pågår/pågick?” Det står att det är utskrivet efter en inspelning så trovärdigheten i det är svårt att säga nåt om, sen om allt som blev sagt är skrivet vet man inte. Om vi utgår ifrån att allt är med, så är det så man börjar att gråta. Här har vi ett bolag med åtskilliga miljoner i omsättning som leds och styrs så fantastiskt dåligt så jag börjar undra om det inte finns regler och lagar som reglerar hur det får gå till. Avtal som är skrivna men som inte gäller för att det finns en muntlig överenskommelse gjord efter att avtalet skrevs på. Säg den firma där det fungerar? Det betalas ut provisioner på pengar som redan befintliga sponsorer redan skrivit avtal om, m.m.
Om hälften av det som står är sant så hoppas jag att inblandade personer får stå för följderna.
Att vissa saker verkade konstiga har jag blivit medveten om personligen. Avtalet med min bok som säljs till förmån för AIK-hockey ska ge åtskilliga kronor in i kassan. Kände själv att det var en snygg gest mot min gamla förening. Sen får jag höra att den delprovision som skulle betalas till AIK i höstas, helt plötsligt hade en Hans Lövgren blivit referens hos AIK. Hade aldrig träffat honom då, inte efter heller. Och vad jag kan få fram av den här rapporten så kan jag nu se varför, han fick förmodligen provision på gjorda avtal med hans namn på. Tog upp det här med avgående VD ang. fakturan på min bok på senhösten men fick till svar att det inte betalats ut någon provision i samband med betalning för sålda böcker. Nu får jag verkligen hoppas att så är fallet, annars känns det otroligt ledsamt att någon oberoende har naggat åt sig en del av kakan som jag ger till AIK-hockey.
Ska bli intressant att följa det här vidare, och om det går att få ett riktigt svar på det.

Om det är så att inget av det här stämmer så ska det bli otroligt intressant att läsa svaret på rapporten och förklaringarna till det som hänt med avtal o.dyl.

Återigen så ska AIK klubbmärke dras i smutsen! Jag tycker att nån gång måste det väl vara nog!
Själv gör jag det jag kan göra just nu, går till Hovet ikväll och stöttar laget och försöker sälja fler böcker i AIK-shopen! Kämpa!!

Gnagetmåne