Drog iväg till Helsingborg mitt i allt annat som händer nu. Kvalspel upp till Allsvenskan för äldsta grabben. Kvällens motstånd är Kristianstad. Ur det här kvalspelet kommer dom lag som ska möte dom två sista lagen i Allsvenskan inom kort. Som det ser ut idag så är det Södertälje och AIK. Kan säga så här…. dom får det inte lätt. Fråga Troja hur det var förra säsongen. Kan lätt bli en chock, för dom lagen som kommer underifrån är inga lag som bara körs över.
Allt att vinna och inget att förlora är något som passar vårt svenska lynne, däremot gå in och dominera och föra matcherna har vi rent historiskt lite svårare för.
Allt bottnar i hur mycket du gillar utmaningen och pressen! Men det är något som du kan välja att gilla. Intala dig själv att det som känns jobbigt, istället är det bästa du vet. Skillnaden är enorm. Inte helt lätt at genomföra men vinsten i slutändan är så pass stor att det är värt det.
Så att gå in i kvalserier kan bli det bästa upplevelsen man varit med om, istället för tvärtom.
Älska motståndet du känner och inse att det här blir jag större av om jag tar mig igenom.

Så till alla som börjar komma in i slutfasen av säsongen… Nu börjar det roliga!! 🙂

För oss på läktarna börjar dom roligaste matcherna på säsongen, alla matcher gäller och alla poäng är viktiga. Äntligen kan man få se att det tas i 100% över hela banan i 60 minuter. Killarna på isen, i alla lag, behöver allt stöd som finns att tillgå. En bra hemmapublik kan bli det som avgör i slutändan, inte alltför sällan säger segrarna att publiken bar oss fram till segern.

Bästa hockeytiden är nu och ett par veckor framåt! 🙂