Var på besök uppe hos Rockklassiker 106,7 för att prata om söndagens evenemang på Hovet! Träffade Jonas Nilsson, som är en helgjuten AIK:are och Johan Kindmark, klubbtillhörighet okänd, i studion uppe i Expressenhuset. Grymma killar! Dom har startat ett program som dom kallar Rocksporten lördag och söndag 12-16 som varit igång ett par veckor nu. Dom berättade att dom förra veckan fick skit av hockeyförbundet för att dom sagt att isen gått sönder i Västerås under Tre Kronors landskamp. Det var snack om att dra in annonseringen! Hur tänker förbundet där? Om man inte säger nåt så har det aldrig hänt, eller?
Hur som helst, det blev en del sagt om hockey och min tröjhängning på söndag. Kul att vara på besök i Rockstudion, tjatade till och med till mig en önskelåt! Bara det! Man blir som ett barn ibland. Hjälten Neil Young står för framträdandet.

Mats Thelin o Jonas Rockklassiker
Rockklassiker

Läser Lundell blogg, såklart, och hans sågning av Sissela Bens karaktär Filippa Bark och kan inte mer än hålla med. Såg reprisen för att se om det var så illa som det skrevs! Det var det!

” Vad i helvete GÖR den människan i programmet? Hon är inte rolig, hon är inte ens buskis, hon är möjligen 00-talet, hon är extremt förlegad, hon är duktigt pajjig utan minst poäng? Varför envisas man med denna fiasko på två ben? skriver han.”

Fick reda på att det redan sålts över 6000 biljetter till söndagens match mot Karlskrona. Härligt, då kan det bli en stämning på Hovet. Tänk om alla dessa människor kunde komma oftare, men det kanske blir ändring på det nu när det snackas om ny arena ute vid Friends! Eller är det tomt prat som vanligt?

Nu är det endast ett par matcher kvar på säsongen, och jag skickar med det här klippet med Al Pacinos motivational speech till Gnagets omklädningsrum! Watch´n execute boys!