Hamnade på Hockeyns dag inne i Kungsträdgården strax efter lunch idag. Det stod att det öppnade klockan 12.00. Får hoppas att det kom några fler in dit efter att vi gått därifrån. Det var ganska så glest mellan personerna som var där. När jag var där så läste jag i media att Roger Melin var på väg in i AIK igen, om det rumstreras om i styrelse och det kommer in pengar, vilket det enligt AB fanns en stor chans att det skulle. Dom brukar ju veta så det känns bra att det skulle komma in mer pengar. Ingen i det här landet vill nog inte innerst inne att AIK, eller Djurgården heller för den delen, försvinner, det är få lag som drar mer publik på bortaplan än AIK och DIF. Det är i och för sig märkligt att Stockholmlagen ska hatas var dom än kommer. Kan förstå att det var så på -80 talet, då Stockholm dominerade hela isytan i det här landet.
Med Roger vid rodret så finns det stor chans att gamla storhetstider återkommer till Stockholm och AIK. Speciellt nu när det mesta verkar vara negativt i den här regionen. Hörde på nåt nytt borgarråd som stod och lovade ny satsning på idrotten i Stockholm, känns som att det sagts förut ett antal gånger, får hoppas att det äntligen blir så.

Hockeyns dag

Nu är det Mello på TV´n. Men inte för mig. Har gett upp det där. Lyssnar på Dylans nya istället.

Bob Dylan