Den 15 februari 2015 kommer alltid sitta kvar i mitt minne (hoppas jag) som en kväll när jag fick det definitiva erkännandet av både klubben och alla underbara Gnagare på läktaren. Många av dom måste ha varit med ett tag för jag hörde att det skreks en hel del när jag stod där ute på isen. Dom yngre har nog bara hört skrönor från förr, med det är gott nog. Skrönor blir historia som sedan blir en del av klubbens kultur. Stort! Hoppas att alla såg att jag var grymt tacksam för alla hyllningar. Det svåra med kvällar som denna är att man inte hinner prata med och sedermera tacka alla som var där, speciellt dom som man bjudit dit själv. Ni som läser det här ska veta att jag glömmer det aldrig!

Synd att matchen sumpades bort sista 5 minuterna, hade varit skönt för alla inblandade att det avslutades med 3 poäng. 5 matcher kvar, det gäller att plocka dom nu, annars väntar en ny pärs..Negativt kval, kallas det. Men det är bara en inställnigsfråga, kan lika gärna vara världens upplevelse. Hoppas bara att dom som redan bestämt sig för att gå vidare ger 100%, och inte åker runt för att slippa skada sig! Där kommer yrkesstoltheten in!

Thelins tavla

Såg i alla sociala medier senare på kvällen att det populäraste citatet var ”Tränaren gör dig inte till NHL proffs, morsan och farsan gör dig inte till NHL proffs, det får du fan göra själv!”
Kul att det gick fram för det är nog det viktigaste som sagts på Hovet till ungdomar på flera år. Jag kan tycka synd om dom ibland, inbäddade som dom är i bomull, för att det slösas bort för många talanger som kommer på detta för sent.

Tacktalet 15/2 2015

Bokförsäljningen tog fart i pausen mellan första och andra perioden, kön var lång. Tyvärr hann jag inte dit i andra pausen, stod och pratade i Viasatsändningen, så ni som inte hann med att köpa en, jag kommer tillbaka till shopen nästa gång! 🙂

Eller så beställer ni en här ”Mördarn The Book”