Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för #2 att åka upp i taket. Har fått många frågor om hur det känns att bli hedrad med en tröjhissning. Tror att man måste ha varit med i föreningsliv själv för att förstå hur stort det är. Läste en insändare som tyckte att det här med att hänga upp tröjan i tid och otid var oförståeligt. Enligt samma man så kunde han förstå att Foppas åker upp i taket, men inte så många andras. Egen åsikt har alla rätt till, men i min värld så har samma person inte riktigt förstått vad som är meningen med tröjhängning.

Har åkt runt en hel del i södra Sverige och besökt den ena isladan efter den andra där det spelas hockey på Div 1 och Allsvensk nivå, och på ett flertal ställen hänger gamla trotjänares nummer i taket, och det är kanske det som är själv grejen. Inte hur många mål eller poäng som spelaren producerat, utan något helt annat, som idag börjar bli en bristvara. Klubbkänsla!

Jag inbillar mig att anledningen att min åker upp är just det, och att hur det än var så spelades matchen med 100% inställning att ge det bästa som gick att få ut just den dagen. Inte alltid på topp, men alltid svettigaste tröjan! Att få det bekräftat av klubben som jag spelat i hela,nästan, livet är den yttersta hedersbetygelsen och större än så blir det inte inom klubbidrott!

Jag ska hänga bredvid spelare som Honken, Bert-Ola och Peter Gradin! 1, 5 och 11! Wow!!!

Morgonfikat på söndag intas givetvis på Wienerkonditoriet på Biblioteksgatan i Sthlm innan avfärd till Hovet! Det fiket har jag spenderat åtskilliga kronor på, fast dom flesta var innan det byggdes om till det som är idag. Helt utan den känslan som fanns där förut!

Boken min fortsätter att sälja bra! Hörde häromdagen att det nu börja komma beställningar från bibliotek runt i landet som vill köpa in och ha till utlåning. Stort!! 🙂
Hade en föreläsning för en grupp äldre herrar förra helgen, varav dom flesta inte var AIK´are, och dom köpte på bra. Dom hade fattat den röda tråden….. det är bara du som kan bestämma hur du vill ha det!
La upp några åsikter om boken på hemsidan! Läs och njut!

Passa på att beställ en du med! Klicka in här! Mats Thelin ” The book”

Mats Thelin och Bobby Orr
Jag och Bobby Orr! En av tidernas största!