Fick förfrågan att vara med i en grupp som samordnar och kanaliserar alla idéer som dyker in från många bekymrade/engagerade medlemmar. Det blir jag Marie L. och Fredrik E. som till att börja med ska hjälpa till med det här. Jag kommer att resa bort snart och vara borta till sommaren men som jag sa till Gal8a så kan jag hjälpa till så mycket jag hinner. Träffade gruppen på Hovet igår kväll innan matchen och idén är bra att saker fångas upp innan dom faller i glömska. Det finns ingen bättre resurs än engagerade medlemmars idéer hur vi ska öka intäkterna till hockeyn. Upp igen AIK
Upp igen AIK
Fick indikationer på att mina farhågor angående min boks försäljning och den provision som jag ville skulle gå oavkortad till hockeysektionen. Enligt uppgift så ska det stämma att Löfgren har plockat ut en provision från det beloppet. Jag frågade T. Johansson tidigare innan han fick avsluta sin tjänst om det hade betalts ut någon provision, och hans svar ansikte till ansikte var att så hade inte skett. Och nu hör jag att det förmodligen är så i alla fall. Ska gå till botten med det här. Återkommer när jag har svart på vitt vad som gäller.

Har precis gjort klar ett föredrag som baserats på boken som jag ska ut och prova i kväll ute i Haninge på ett sällskap som har ett stort möte. Får hoppas att det funkar.

Matchen igår är det inte mycket att säga om. Det görs misstag som kostar för mycket i slutändan. Mot ett lag som Rögle med tre och en halv bra femma, så håller det inte. Jag är fortfarande fascinerad av publikens nivå på vad som är utvisning eller inte. Det kan inte vara så enkelt att så fort någon ramlar så är det med automatik en utvisning? Tyckte domaren var ungefär som dom brukar vara – pendlande mellan ingen känsla för spelet och helt korrekta domslut, och lika åt båda hållen. Kan inte vara helt lätt att spela när nivån hela tiden åker upp och ner under matchen.