Imorgon är det svart/gult i Solna. Speciellt runt Friends arena. Slutsålt vilket innebär 40.000 åskådare, dom flesta antar jag är Gnagare. Sen kommer det förmodligen en hel del Bajare får Söders höjder inramlandes. I nära anslutning till Friends ligger isanläggningen på Ritorp, basen för AIK-ungdom och Damlaget. 13.00 börjar fotbollen och 16.00 börjar Damlagets semifinal mot Modo. Det tar inte många minuter att gå sträckan mellan Friends och Ritorp! Första matchen förlorade man knappt med uddamålet uppe i Ö-vik, och nu är det match lördag och söndag på Ritorp. Känns otroligt upplyftande att ett lag från hockeysektionen spelar semifinal om SM guldet. Och det mest fantastiska är att dom gör det med 100% inställning och 0:- i betalning. Hoppas att det är fler än jag som kommer dit och stöder tjejernas kamp. Nu är ju i och för sig Ritorp inte den mest attraktiva anläggning att ha en semifinal i, men det som sker på isen är desto bättre. Såg att DIF´s tjejer är på väg upp i Riksserien via kvalet, det blir kanon till nästa år. Derbydags igen inom hockeyn, det var ett tag sen. Kommer ihåg derbyna på Hovet på 80-talet, helt galet var det, fullsatt och alla skrek, en del sköt raketer och brände flaggor. Det behövs i Stockholm för att lyfta hockeyn som är lite på dekis, mest tack vare dåligt intresse bland folk som ska sitta på läktarna och inte hemma i sofforna.
Men det där kan ses från två håll givetvis, produkten ska vara värd att betala för två gånger per vecka också!

AIK dam

Jag kommer att vara där och sälja böcker, och ge bort en del till Damlaget. Känns bra! Fler borde vara med!
En av böckerna kommer jag under dagen att fixa alla tjejernas autografer i! Specialpris på den! 🙂

En egen hall i Solna är vad som behövs, så slipper det mesta av pengarna hamna i fel fickor under säsong, och att representationslagen kan spela i en arena värd namnet!

Läste att Johan Olsson är på Skavlan ikväll, ett givet program att titta på. Maken till hjälte är svårt att hitta. Kommer ihåg vad han sa när han vunnit fem-milen häromåret, ” Kroppen värkte och sa stopp efter 1 mil, men jag hade andra planer, det var bara att plåga sig igenom 4 mil till! ” Synd att han bestämt sig för att trappa ner nästa år, slutar väl som Wasaloppsåkare.

Bjuder på inspiration till framgång! Vince Lombardi!! Se och njut!!!

Lombardi was a man that built a player from the inside first then the outside. It doesn’t matter what you run, it’s how you run it. In today’s wimped out society, he would be considered an Neanderthal, but they do call the ultimate trophy the Lombardi trophy.