Så här ett par dagar efter att Zlatan yttrat sig gentemot en i hans ögon usel domare så kan man konstatera att vad han än gör och säger så blir det en världsnyhet. Och i samma veva så passar alla förståsigpåare att yttra sig utfall det är passande eller inte. Alltid i deras ögon så är det ett stort klavertramp av Zlatan, och att han som förebild ska, eller rättare sagt, agera så att alla blir nöjda. Frågan är Varför ska han det? Tror inte Zlatan haft som mål att bli ett föredöme för någon, med undantag för hans egna barn, och det ska man komma ihåg, att andra har valt honom som förebild. Kommer det med automatik ett krav på att han måste agera efter deras moral och inställning till agerande? Knappast!
Det är så trist att se alla dessa, dåligt pålästa och med minimala egna erfarenheter från en fotbollsplan, journalister kasta sig över minsta lilla i deras ögon snedsteg från den gyllene vägen som dom tycker att alla ska gå. Frågan är vad dom skulle gjort om alla vore lika trevliga som Kim Kjällström? Inte en spalt skulle bli skriven förmodligen.
Saknaden efter honom kommer att bli gigantisk, vem ska ta över hans utrymme i media och på plan?

Nortug

Samma sak med skidsportens bad guy, Petter Nortug. Hur mycket media skulle skidsporten ha fått utan honom dom senaste åren? Samma sak där, tänk om alla var lika trevliga som Hellner? Nu tar jag inte t.ex. Petters fyllestyrning i försvar, men hur mycket ska en känd person straffas mer än en vanlig Svensson? Då säger en del som vanligt…Han är ju ett föredöme för så många! Samma sak där, tror inte Petter hade det som mål att bli ett föredöme. Han ville bara bli bäst i världen på skidor. Resten har andra lagt på honom. Sen är varken han eller Zlatan sena på att utnyttja mediakåren till sina egna syften, vilket är helt ok. Det märkliga är att dom ständigt går på detta! Lurade varje gång och Zlatan och Petter skrattar!

Jag tror att innerst inne så är det den gamla avundsjukan som spökar. I Sverige kallar vi det Jantelagen! Stå för fan inte ut någonstans! Kör mellanmjölk rakt igenom så blir alla glada. Men det blir ganska trist, det måste ni hålla med om!