Det var ett tag sedan det kom några ord här, men har mest varit på resande fot bl.a. ner i Nairobi, Kenya. Också en erfarenhet att leva som minoritet. Gick under namnet ” Muzungu” betyder typ den vite mannen, eller nåt liknande. Men som allt annat här i livet så bestämmer du själv hur du ska förhålla dig till din omgivning, vill du vara en minoritet så kan du vara det. Själv valde jag att vara en människa bland andra människor. Funkade hur bra som helst. Hann med en runda med golf på lånade klubbor och hyrda byxor, dom gillade inte jeansen.

Golf i Afrika

Blev efter hemkomsten kontaktad av Peter Säll, en riktig Gnagare, som jag känner sen 20 år tillbaka från mina år i finansbranchen, och som numera sitter i AIK-hockeys nya styrelse. Det skulle bli en omstart igen och han tyckte att det fanns en plats för mig att fylla i den nya organisationen. Så jag hamnade på ett möte där det presenterades idéer för framtiden. Det hade äntligen kommit fram att klubben skulle försöka använda gamla spelare i olika platser, bl.a. i kontakten med sponsorer och publik. Låter inte helt fel tycker jag, har påpekat detta i ett antal år att utnyttja dom resurser som finns och som i dom flesta fall vill hjälpa till. Kul att se att Sevve var tillbaka på kansliet, en riktig klippa, och vad jag hört, och själv upplevt, från fler än en person grymt serviceinriktad.
Var detta tar vägen får vi se, men jag sa att hjälpa till med sponsorjakt och att vara kontakt/ambassadör utåt mot medlemmar skulle vara ok. Jag är ju ändå där på i stort sätt alla hemmamatcher.

Sedan är det glädjande att få reda på att boken fortsätter att sälja bra, vilket innebär klirr i Gnagarkassan.
Fick ett utlåtande av Anders ”Masken” Carlsson häromveckan! Finns att läsa på boksidan!!

Har du/ni inte boken ännu så finns den här! ” The Book”