I lördags hamnade jag på ett jippo som Marie L. hade ordnat ute på Ritorp. Jag antar att meningen var att engagera folk för klubben. Det här är en sak som jag tycker är otroligt viktigt. Kultur och historia är det som ska vara ryggraden i en klubb. Någonting att vara stolt över och som ska lyftas fram i alla möjliga sammanhang. Generellt sett så har AIK, och dom är inte ensamma om det, varit bedrövliga på att vårda och lyfta fram detta. Vet inte om det kan vara gamla Jantelagen som ligger och spökar i bakhuvudet på alla inblandade. Stick inte ut, tro inte att det du gjort eller gör är något speciellt! Det kan inte bli mer fel än så. Allt, nästan, som är gjort ska lyftas fram med stolthet. Och som jag tidigare skrev så är det just det som är fundamentet som klubben står på. Våga gå ut till alla och visa, jag lovar att det kommer in yngre som blir börjar intressera sig för sport och som självklart kommer att skaffa sig ett favoritlag. Man kan börja med att se till sig själv hur det kom sig att man har ett visst lag som favorit. Oftast är det bara slumpen som avgjort valet. Nån kompis höll på det laget, eller att man träffade en spelare, eller fd. spelare. Jag vet varför jag fick mina favoritlag. Vet du hur du fick dina?
Line Bialik och Mats Thelin

Passade självklart på att sälja iväg ett gäng böcker. Gick bra, fick bara med mig en hem igen. Men den är lite speciell för att jag fick hela damlaget att signera den. Tanken med den är att aktioners ut den till högstbjudande och att överskottet ska oavkortat gå till Damerna kassa. Utan att det försvinner pengar på vägen till provisioner, som det brukar göra. Gjorde samma sak i fjol och den köpte Järfälla Kök in för 2000:-!! Grymt bra av Micke som håller i firman.

AIK dam signerar bok

Intresserad kan maila in bud på info@matsthelin.com , tanken är att det ska hålla på denna vecka. Resultat och vad buden ligger på kommer att finnas här, på min FB sida och Twitter.
Stöd tjejerna nu! JAG LÄGGER FÖRSTA BUDET PÅ 500:-

Mats Thelin bokförsäljning