Första dagen på nya uppdraget på AIK marknad. Träffar delar av marknadsavdelningen, Sevve och Martin, och tittar igenom listor på alla dom företag som genom åren har varit med som sponsorer. Nu gäller det att hitta dom som försvunnit men som nu vill vara med om resan tillbaka till Elitserien. Vägrar kalla det SHL, för mig kommer det alltid att heta Elitserien. Målet är självklart att återigen få uppleva derbyn mot Djurgården på ett fullsatt Hovet. Ungefär som det var förr, på det glada 80-talet, när det var krig varje match mot Djurgården både på läktaren (verbalt) och på isen. Många gånger hade vi Uffe Lindgren som domare som i alla fall under dom matcherna kunde hålla en nivå där alla efteråt tyckte att det varit bra. Hade det varit idag är risken stor att det blivit spel 3 mot 3 större delen av matchen.
Ni som läser det här och som vet om företag som vill hoppa på tåget uppåt vore det grymt bra om ni kunde skicka en stänkare till mig så kontaktar jag dom och ser om vi kan hitta en form som passar båda två!

Hann med att se AIK-Almtuna i går kväll. Ingen höjdare från nåt av lagen. Stod 0-0 en lång bit in i tredje perioden. AIK såg trötta ut i benen, förhoppningsvis efter hårdkörning av Melin, och med en vecka kvar till seriestart hinner det nog piggnas till. Almtuna spelade som alltid, enkelt med hårt jobb över hela banan. Måste beundra dras smarta spel vid sarger och utspel ur egen zon. Syns att det är en gammal back som styrt upp spelet. 🙂