Så blev det då dags, tack vare Anders Olson (VD) och Peter Säll, att återförena två av Matsarna från guldåren på 80-talet. Ulander och jag som under många år var roomies på bortamatcherna i AIK och Tre Kronor och har upplevt en hel del ihop. Kommer ihåg när vi var i Moskva 1981 och spelade Izvestia turneringen med Kronorna, och Ulander, som den kulturkillen han var och är, tog mig med ut i vimlet en kväll när alla andra var kvar och laddade på hotellet, och vi till slut hamnade på en balettföreställning som han hade snokat reda på. Showen var väl sådär men det serverades rysk kaviar i pausen så det vart ganska bra ändå, och hem kom vi lite senare än vi hade tänkt. Men utan Ulanders initiativ så hade jag missat den delen av Moskva, så det är jag tacksam för idag. Detta leder således till dagen händelse där det blev klart att vi ska jobba ihop igen, fast inte på planen eller ute i nattvimlet utan på den för AIK viktiga marknadsavdelningen. Ulander som bl.a. stor event fixare och se till att företagshockeyn m.m blir ett minne för livet för dom som bestämmer sig för att delta.
Mats Thelin och Mats Ulander

Jag själv kommer att fungera som säljare ut emot alla sponsorer, befintliga men mest mot att hitta nya och framför allt få gamla sponsorer att komma tillbaka till klubben med sitt stöd. Det finns en hel del som försvunnit från banan av olika anledningar, men som jag antar fortfarande sitter med ett stort AIK-hjärta och som inte vill annat än att klubben tillhör toppen igen. Ska bli kul att se hur många som kan fångas upp redan nu under hösten. I min värld så kan jag inte se att det ska vara någon skillnad på antalet sponsorer till hockeyn jämfört med fotbollen eller för den delen antalet besökare på Hovet jämfört med Friends.
Fick en del svar på ett tidigare inlägg vad som var mindre bra och vad som önskas för att det ska bli attraktivare att på på Hovet. Ni som skickade in kan jag informera att det är framfört, men den stora saken att det är för många matcher blir en svår nöt att knäcka.
Men det finns många andra saker att göra, och jag hoppas att allt hinner bli genomfört redan under hösten. Som jag ofta sagt…Gå på hockey ska vara en helhetsupplevelse, på isen och runt omkring!
Men viktigast av allt är…It takes two to tango!