Så var det dags för första besöket på Hovet som del av AIK´s stab. Hade med mig en presumtiv kund/sponsor till matchen så det var härligt att vi lyckades vinna mot Hästen. Namnet på laget ger känslan av att vi ska vinna lätt, men det ska ni veta att alla dom lag som ligger i Allsvenskan är bra. Det finns massor av smarta spelare, blandat med yngre speedkulor i lagen. Speciellt smartness är en egenskap som skördar frukter ju högre upp men kommer i seriesystemet. En egenskap som tyvärr inte prioriteras så högt bland regionens yngre lag. Brukar säga att dom två största talangerna är Smartness och Viljan att driva sig själv.
För att återgå till Hovet så var det härligt att se att det kom lite över 3000 besökare. Kan vi dra det mot Hästen så ska vi kunna fylla Hovet nästa gång när Leksand kommer på besök. Kommer ihåg från förr när varje match mot dalmasarna var en folkfest, nästan i klass med derbyna mot Djurgården. Leksand har en speciell plats i mitt hjärta då det var mot dom som jag fick göra min debut och det lag som jag gjorde mitt första mål mot i Elitserien. Ett grymt slagskott i krysset! Ha ha, inte riktigt, det var en retur som låg och dansade på mållinjen som jag petade in. Men alla mål räknas!!

Gårdagen var bra på andra sätt också, framför allt att jag drog in min första sponsor/kund till AIK!!
Järfälla kök och lackering AB, samma företag som vann auktionen förra året på min bok där pengarna gick till AIK-dam- Stort Gnagarhjärta i det företaget!!!!

Fredag idag och nya kundbesök. Håll tummarna!!