Ja vad gör man inte för klubben! Någon kläckte idéen om en skott-på-måltävling där en kopia av Honken skulle hänga i målet, och den skulle äga rum under en periodpaus. Efter en stunds brainstorming så blev resultatet att jag som gammal målskytt skulle utmanas utav någon från publiken att försöka göra flest mål på 30 sekunder på trä-Honken. Ni förstår säkert ironin i detta! 🙂
Men till min fördel kan sägas att göra mål i paus utan riktig målvakt var lite min grej under min karriär. Fråga Leijdborg hur många puckar som låg i kassen efter att han återkommit efter en vattenpaus under träning.
Hoppas bara att jag träffar mer än jag missar, i och för sig roligt för den jag tävlar emot, men egot tål inte hur många smällar som helst.

Saxat från AIK ´s hemsida:
”Tävlingen kommer äga rum i periodpaus 1 i samband med varje kommande hemmamatch i HockeyAllsvenskans grundserie 2015/16 och startar alltså redan på onsdag när AIK tar emot Västerås.

Anmäl er här!

Anta utmaningen och tävla mot Mats Thelin i Rockklassiker Challenge och spela om en finalplats samt fina priser från AIK Hockey och Rockklassiker.”

Hörde att priserna blir grymma och slutpriset blir ännu grymmare! 🙂

Lite info ang min webshop är att det nu ska börja fyllas på med olika saker, grymma T-shirts är på G, muggarna kom härom dagen, vilket en del redan hittat till!

Thelin2-muggar