Matchens lirare är något som har delats ut så länge jag har varit med i hockeyvärlden. Idag på matchen mot Sundsvall så fick jag hoppa in som stand in då matchvärden inte hade möjlighet att dela ut priset. Mats Ulander brukar alltid vara med så idag blev det 2 x Mats på röda mattan. Stor eloge till Månsson från Sundsvall som utan protester kom och hämtade sitt pris och ställde upp på fotografering trots att dom fick storstryk. Nu tycker många säkert att det är väl inget konstigt att så sker, men många gånger har det hänt att motståndarnas pristagare bara åkt av isen utan att motta sitt pris. Jag kan tycka att hur förbannad man än är efter en förlust så måste det vara en visst mått av proffesionalism som präglar en spelares agerande på den här nivån. Alla klubbars marknadsavdelningar jobbar för att locka sponsorer till matcherna och i slutändan är dom delaktiga i att spellöner kan betalas ut. Att i det läget, även om det är på bortaplan, nonchalera upplägget och lämna sponsorn ståendes med ett inköpt pris i sin hand är bedrövlig dåligt!
Jag hade turen att få det tre gånger under min karriär, och idag kan jag titta tillbaka på dom gångerna och känna mig stolt.En gång var i Scandinavium, en gång på Hovet ( ManCo mode i täby) och en gång på Globen (Wasa Kredit). Fast den på Globen var från min egna arbetsplats på den tiden, så det kanske var lite fusk! 🙂

Rockklassiker rullar vidare! Det var ännu en tjej som utmanare, Emma bra jobbat! Märkte att du var tillsammans med en tidigare utmanare och han gjorde ett mål, men du dubblade det till två! Lite jobbigt för honom då han spelade hockey som ung!

Rockklassiker AIK-Sundsvall