Så börjar detta år att gå mot sitt slut! Och som vanligt så tittar man tillbaka på det som hänt, bra saker och dom sakerna som var mindre bra! Sätter man sig ner och ska skriva ner allt som hänt kommer man givetvis att glömma att ta upp en del saker. Men vem är felfri? Inte jag, känner mig själv och minnet är väl inte av den bästa kalibern. Eller så är det så att det finns en filtreringsmekanism medfött. Händer inte alltför sällan att jag hamnar i samtal med gamla lagkamrater och det luftas gamla minnen från förr, cuper landslagsläger, resor m.m. och dom flesta har en massa saker att berätta om det som hänt. Tur är väl det så man kan fylla ut luckorna i det som kallas ens liv. 🙂 En av dom bästa minnena, om inte det bästa, för mig från året var tröjhissningen på Hovet. Det är så att jag nästan önskar att alla som varit med inom sportvärlden skulle få den hedersbetygelsen. Det blir som ett kvitto på att det man gjort verkligen har betytt något och uppskattats.
Känns lika bra varje gång som jag går in på Hovet och kikar upp mot raden av tröjor som hänger där.

Borgingång 15/2

Hoppas att alla har ett härlig minne att ta med in i nästa år, dom mindre bra sakerna glömmer vi snabbast möjligt, men förhoppningsvis så har vi lärt oss något på vägen. Vissa saker är lite svårare typ svek och svikna förtroenden, men allt går, och samma sak här, nån typ av visdom (erfarenhet) har plockats upp.

Så rakt in i nästa år med ” If there is Hope, the possibilities are endless” rungandes i öronen.
Själv skrev jag upp en ny sak på min Bucketlist, Kilimanjaro ska besegras! Ska kanske klara av Kebnekaise först, har varit där tre ggr utan att bestigit toppen. Men ordningen på dessa två spelar inte så stor roll, den som kommer först kommer först!
Härligt med saker som ligger utanför komfortzonen, dom känns inte bra innan med desto bättre efter det är genomfört.

Det är lite som Kingen sjunger här nedan! That´s life!
Ha ett underbart nästa år! 🙂