Det blev den succé som vi alla hoppades på mot Leksand. Fullt på läktaren, lapp på luckan som man sa förr i tiden, och såklart att laget vann. Nu satt det hårt åt eftersom Leksand hade en för dagen grym målvakt. Tappade räkningen på hur många givna mål som han räddade i första perioden men många var det. Fortsätter han så kommer dom ha nytta av honom framöver. Säga vad man vill om Leksand och hur deras affärer sköts, men att dom är ett lag som alla har nytta av är helt klart. Hur många lag i Allsvenskan drar ett fullt Hovet?
Ställde mig borta på ståplats i tredje perioden för att känna på stämningen, vilken var grym. Alla som går på matcherna borde ta sig en promenad dit och stå en stund och känna på. Borta är alla okvädningsord och tråkigheter som sas förekomma hela tiden förr. Men det är klart att om man verkligen letar och söker efter nåt ord som inte passar på en arena så kanske man kan hitta Ett! Ungefär lika stor risk som att om man verkligen skulle leta efter ett rätt som domaren hade i går så skulle man säkert hitta Ett!

Rockklassiker Challenge blev en hit det med, blev grundlurad av kollegorna på Marknad. Istället för den utmanaren som var sagd från början dök en hjälte från förr upp, Dick Tärnström. 🙂
Nu hjälpte ju inte det speciellt mycket, utan som det gamla talesättet säger ” Gammal är äldst” visade sig stämma. Blev en kross med 7-1! Säga vad man vill men vinna känns alltid bra!

På tal om att vinna, så blev det en förlust i går. Förmatchen mellan ståplats och sittplats blev ingen jämn historia, utan mitt lag, ståplats, kämpade tappert men sittplats vann en komfortabel seger. Vad resultatet blev till slut har jag förträngt och lagt bakom mig. Men grattis till er i sittplatslaget, nästa gång blir det en annan matchbild!
Här kan tilläggas att domarparet gjorde en fläckfri insats! All heder åt dom två! (Trodde aldrig att jag skulle säga så om ett domarpar) 🙂

Ståplatslaget 26/12-15

För er som inte sett det, så har det nu skapats en typ av Walk of fame i gången ner mot A-lagets omklädningsrum. Blir grymt stolt att hänga där bredvid storheter som Lill-Pröjsarn, Honken, Peter Gradin och några till. Sånt värmer ett gammalt krigarhjärta! På bilden ser ni hälften, den andra hälften kommer senare!

Walk of fame på Hovet