Det blev ett bra arrangemang på Hovet, trots att det var en måndag! Av någon anledning så har det visat sig att just måndagar är ingen bra matchdag för AIK på hemmaplan. Iförda för dagen specialtröjor vann laget mot ett avsågat Asplöven med 1-0, efter en hyfsad match, där alla kunde se att skillnaden mellan topp och botten inte är speciellt stor. Tyckte Asplöven gjorde en fullt godkänd insats. Som gammal back gillar man att se raka enkla uppspel ur egen zon, vilket dom var bra på. Det spelet börjar tyvärr bli en bristvara, utan helst ska det åkas med pucken ett par meter och behandla russinet innan passet kommer, många gånger lite sent, till medspelare. Förstår inte varför man inte har studerat och tagit lärdom av våra bjässar som spelat back. Typ Lidström, Salming och i viss mån Karlsson. Inte så ofta såg man dom åka upp med puck och dribbla. Men det är väl nya tider antar jag.

Tårtkalas blev det också, bra gjort av klubben att lyxa till det och bjuda dom första 500 på en bit efter att dom tagit sig igenom entrén!

Klacken måste få en stor eloge för det fantastiska engagemanget med att ta fram specialtifot till 125 åringen! Såg grymt mäktigt ut!

AIK 125 år

I Rockklassiker Challenge tog jag tillbaka tronen igen efter förra matchens bottennapp med 0 gjorda mål. Som jag sagt förut… Vinna är alltid lika roligt! 🙂 Men tack Sara för bra motstånd!
Thelin vinnare

Sen fick jag till slut tillfälle att ge Kristin Kaspersen sin sedan länge beställda bok! Hon var en av dom första som beställde en, och nu blir hon en av dom sista som får en, för dom börjar att sina på förlaget i Västerås! En krigare och kämpe som hon kommer att känna igen sig i boken! Utan egen vilja är det svårt att uppnå sina mål här i livet, och utan motgångar är det svårt att växa! Då blir drömmar just vad dom är…Drömmar!

Säger som Sheriffen, Rock On!

Bilderna som vanligt från Daniel Braceiller