Kvällens batalj på Hovet mellan AIK och Almtuna slutade som vanligt tänkte jag skriva, med vinst för Gnaget! Den här gången med 5-3, men det satt hårt åt efter en första period som kanske inte var den bästa den här säsongen. Men på nåt vis så slingrar man sig ur och lyckas vinna med två mål. Strömvall sprattlade till och fick in tre mål, vilket är bra inför fortsättningen. Målskyttar behövs alltid, speciellt när det vankas slutspel.
Nu ska man veta att Almtuna på inget sätt är ett lätt lag att slå. Bra organiserade i egen zon. Märks att Ragnarsson har lärt ut basic i arbete i egen zon. Inte så mycket kladd där inte. Snabbt första pass och enkla lösningar. Oftast ett spel som lönar sig ju högre upp man spelar i seriesystemet, och ännu mer i NHL. Fick mig ett snack med honom efter matchen innan dom for iväg med sin spelarbuss, och han var hyfsat nöjd med det dom presterat. En sak han nämnde som dom jobbat med är inställning och attityd. En sak som man kan tycket inte skulle behövas på Allsvensk nivå, men jag antar att dom inte är det enda laget som gjort detsamma. Tror att det gäller högre serier likaså!
Hur som helst så sa han att han hört mycket gott om min bok och undrade hur han kunde få tag i ett ex. Säljare som man är så har jag alltid ett ex i väskan utfall det som här skulle behövas. På nåt sätt så känns det stort när killar av han dignitet vill ha ett ex. Tror att han kommer att känna igen sig på ett flertal punkter.

Rockklassiker tog slut för min del idag. Nästa match, 28/2, så är det final. Och en final där Thelin inte ska vara med! Har varit en rolig resa under vintern där jag fått träffa många trevliga människor. Skönt också att resultatet blev endast tre förluster. Avslutade med en vadslagning med utmanare Jonas. Ska bli härligt med en runda golf på Bro Hof i vår med avslutande ölrunda! 🙂 Lite som att sno godis från ett barn, men en eloge ska han ha för att han lyckades få in fem puckar!

Thelin och Jonas

Skämt åsido, det är en hel del tur inblandat i detta. Men som ”The King of downhill skiing” en gång sa: ”Det här med tur är lite underligt, det verkar som att ju mer jag tränar ju mer tur har jag!”

Loungen lever på Hovet

Bilderna tagna av Daniel Brace, Braceiller Produktion