Gårdagen spenderades på en buss upp till Leksand tillsammans med ett stort antal av våra sponsorer och nätverkspartners. Målet var att se AIK befästa 1:a platsen i Allsvenskan. Vilket gjordes såklart. Leksand besegrades efter en viss möda, men där det bättre laget vann till slut.
Det är intressant att göra bortaplansbesök i rent studiesyfte. Hur har publiken det, och hur är stämningen i hallen. Kan säga så här….. Den matchen vann vi också! 🙂 Hovet är, trots att den är gammal och sliten, bättre än dom flesta när det gäller stämning, mycket tack vare att vår publik hakar på ståplats i deras ramsor. Som är fler till antalet, och flera av dom med en glimt i ögat!
Får se nu hur det blir imorgon mot Björklöven, där matchen är en sk. gratismatch! Ett stort antal sponsorer står för inträdet så att alla som vill, upp till 8094 st, har ett gratis inträde. Alla tecken tyder på att ladan blir full, lapp på luckan.
På bilden här syns Mäster Melin och Gozzi förklara för sponsorgruppen hur det kommer sig att laget går så bra som det gör!
I mitten är vår allas nr 12, Ulander! (100 landskamper) 🙂
Staben har genomgång

Ett besök på Hovet beskrivs bra av den här bilden!( Nedan) Det är klang och jubel mest hela tiden, den här tjejen fick tävla i Rockklassiker förra matchen. Hon får symbolisera den nya generationen som har börjat hitta till Hovet. För helt klart är att klubben tappade ett par årskullar som nu hellre går på fotbollen i.o.m. först Globen där ståplats inte var speciellt välkomna och sedan träskgången i div 1, och avslutningsvis turbulensen senaste åren efter att Mäster Melin försvann. Men nu verkar vinden ha vänt och går man runt under matcherna, som jag alltid gör, så syns det tydligt att allt är på rätt väg. Längtar dock fortfarande på den dagen då hela kortsidan är ett hav av supporterfans som sjunger och höjer stämningen! Då är Hovet oslagbart, och kanske vi kan komma tillbaka till att motståndarlagen tycker det är jobbigt att kliva in i vår lada! Att det skulle var som förr med att DET GÖR ONT ATT MÖTA AIK, kan vi nog fortsätta längta efter. Det är nya tider nu där det inte verkar finnas plats för det spelet. Har sagt det förr, men jag skulle vilja ha en lina med THE HANSON BROTHERS inställning att skicka in när det behövs en boost av energi! 🙂 Hockey är fortfarande en unik sport med en blandning av finess, kamp och speed. Inget av dom viktigare än dom andra, men att dom behövs alla tre är givet!
Vet inte hur ni tycker, men jag kan förlåta ganska mycket som händer på isen med missade mål och passningar om jag ser att hjärtat är med i alla moment. Funkar inte tekniken kan man alltid köra över nån och vara allmänt djävlig mot motståndarna!
Rockklassikerglädje

Ses på Hovet! Och glöm inte att ”GNAGET RULES”

Killerstore