Det kom en hel del gamla spelare till matchen idag Råttan, Holmgren, Ankan, Hessel, Modo-Janne, Cederholm, Leif R, Niklasson, Bert-Ola, Ulander, Bosse E, alla där för att visa vår respekt för ikonen Roger Andersson. Trots att den för AIK var helt oviktig så kom det även en hel del publik. Matchen som sådan kan vi glömma direkt, hafs och slarv från båda parter. Koncentrationen var knappast på topp i något av lagen. AIK vilade även en del spelare inför slutspelsrundan mot Tingsryd som börjar på tisdag nere i dom småländska skogarna! Det blir ingen lätt runda att ta sig igenom. Tingsryd har en del bra spelare, tänker fram för allt på Drew Paris, så vi får hoppas att spelet på slutet inte är en förvarning om en begynnande formsvacka! Det vore grymt trist. I och för sig så har inte Tingsryd rosat marknaden heller på slutet, så det lär bli en tuff, tät och jämn omgång tror jag! Då om någon gång ska Hovet vara fullt när det spelas den 3:e och 5:e. Mitt tips är 3-1 till AIK!
Avtackning till Roggan stod på programmet idag innan matchen, och jag tycker att den blev riktigt fin, med filmen på jumbotronen som Adam och Christoffer hade fått ihop med minimalt med tid, som grädde på moset! Stor eloge till dom grabbarna! Det var många av oss gamla spelare som nog fick en tår i ögat, förmodligen många på läktaren också! Vad skönt det var att Roggan hann med att vara på Hovet när -84 laget var där och han fick komma in på isen och få all kärlek från publiken. Tror att han tar med sig det dit han nu har farit och tittar ner på oss med ett leende på läpparna, och kepsen på huvudet, redo att vridas runt!

Rockklassiker Challenge hade final! Två stycken Fredrik som tävlade mot varandra, Rova i efternamn vann en kryssning! Måste snacka med Sheriffen så att jag kan åka med som nån typ av observatör från sekretariatet eller nåt!
Själva tävlingsmomentet kommer att fortsätta under finalrundan, där olika profiler blir utmanade av publiken!

Rockklassiker vinnaren 2016

Avslutar med Roggan-filmen som visades innan matchen! Många av er har säkert redan sett den på FB nu under kvällen, men den tåls att ses igen!